Algemene Voorwaarden.
1. Iamnanano uit Amsterdam heeft zijn eigen webshop met kleding met zijn eigen ontworpen design.
2. De prijzen van onze producten zijn in euro`s. Ze zijn inclusief 21% Nederlandse btw, maar zijn exclusief verzendkosten en lokale belastingen.
3. Iamnanano behoudt zich het recht voor om zijn prijzen te allen tijde te wijzigen
Het aanbod van producten is afhankelijk van de beschikbaarheid van voorraden.
4. Het verzendadres dat bij het afrekenen is ingevoerd, bepaalt of de prijs inclusief btw is. We vermelden dit in de winkelwagen en bij het afrekenen.
5. Bezorgkosten worden berekend volgens de geselecteerde bezorgmethode. Ze verschijnen in het overzicht van het totaal te betalen bedrag. Bezorgkosten zijn afhankelijk van de geografische locatie waar het moet worden afgeleverd.
6. We sturen een trackingnummer naar het e-mailadres van de klant na het afrekenen. De klant kan dan zijn / haar pakket volgen van verzending tot levering.
7. Retourneer artikelen in de originele ongebruikte staat en verpakking. U kunt het artikel binnen veertien dagen na de datum van ontvangst van de bestelling retourneren (alleen bij sales vanaf 40% korting geldt dit niet). Voeg een RMA-formulier of een kopie van de factuur bij. Retourneer de goederen naar het volgende adres: Turfstekerstraat 63 , 1431GD , Aalsmeer op naam van iamnanano.
8. Retourzending, verpakking en andere kosten moeten door de klant worden betaald.
9. Wij accepteren geen beschadigde of onvolledige geretourneerde artikelen. Ze worden teruggestuurd zoals het is naar de klant, op kosten van de klant.

10. Na uw bestelling ontvangt u een factuur per mail toegestuurd.